top of page

Geslaagd dekseizoen 2016 brengt 7 Smokey beauties in 2017!


We zijn zeer blij dat alle 7 dragende merries dit seizoen een gezonde Smokey Dun It beauty op de wereld hebben gezet! Het blijft altijd spannend maar wat een prachtig resultaat!

Hieronder vind je een overzicht van alle nieuwe nakomelingen in 2017:

8 maart 2017 Magic Eyed Power x Smokey Dun It - merrieveulen 19 april 2017 Mogley - Smokey Dun It x Nadine (Haflinger merrie) - hengstveulen 24 april 2017 Butzy - Smokey Dun It x WFR Dexters Belle (Double Blue Diamond x WFR Super Lady Poo) - hengstveulen 28 april 2017 Miss Abelle Dun It - Smokey Dun It x Miss Chief Sunbeam (Kings Cona Bar x Flower Bar Queen) - merrieveulen 1 mei 2017 Pixie Dun It - Smokey Dun It x Mikah (Arabier) - merrieveulen 29 mei 2017 Tennessee Dun Tricky - Smokey Dun It x Tricky Lady Rose (Steelin Doc x Tuffy Candy Man) - merrieveulen 9 juni 2017 Jacky - Smokey Dun It x Jacks Rumblin Joy (Freckledlightninjack x Maxie Maxine) - hengstveulen

Alle merrie eigenaren/eigenaresses nogmaals van harte gefeliciteerd!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • YouTube Social  Icon
bottom of page