top of page

Maar liefst 7 Smokey baby's op komst!


Het dekseizoen 2016 zit erop, maar liefst 7 Smokey baby's kunnen we vanaf maart tot en met juni verwachten!

Het afgelopen seizoen zijn er 5 quarter merries, 1 arabische en 1 haflinger merrie. Alle in 2017 verwachte veulens zijn startgerechtigd voor de NQHA en DQHA. Ben je ook zo benieuwd of er een Bay, Bay Roan of een grote surprise bv. Buckskin ter wereld komt, je kunt de kansen berekenen! Klik maar eens hier! We houden jullie op de hoogte!

Smokey is inmiddels weer druk in training voor het komend wedstrijd seizoen. De planning is om in 2017 aan de NRHA en DRHA shows deel te gaan nemen en in ieder geval het Quarter NK. Ook liggen er weer een aantal demo's in het verschiet. We zullen onze agenda voor 2017 moeten updaten (leuke kerstklus, btw iedereen alvast prettige feestdagen gewenst)!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • YouTube Social  Icon
bottom of page